Ny hemsida!

posted in: Arkiv2

I samband med att nätverket firar sitt 10-års jubileum så uppdateras även hemsidan. Den gamla sidan har fyllt sin funktion väl under dessa år men det har nu blivit aktuellt att göra en ny layout och en mer modern sida. Nu är den äntligen klar, och resultatet ser ni framför er!

Högst upp på sidan är ett bildspel där ni har möjlighet att få era egna bilder publicerade. Har ni bilder som ni tycker skulle passa så skicka dem gärna hit. Under bildspelet har ni huvudmenyn med undermenyer vilka fälls ned när ni pekar på dem. Till vänster ser ni kommande arrangemang. När ni gått in på sidorna kommer ni även på vissa sidor att få upp undermenyerna i vänsterspalten för att det ska gå snabbt och lätt att navigera på sidan. Vi har även en ny kalender under ”Kalendarium” som ger en överblick över vilka aktiviteter som är på gång i nätverket.

Det kommer troligtvis att vara en del barnsjukdomar med den nya sidan de första veckorna. Vi arbetar såklart med att minimera problemen och för att hjälpa oss med att åtgärda allt så vore vi tacksamma om ni mailar webmaster@renaremark.se och berättar om något krånglar. Sidan ser snyggast ut och funkar smidigast i webläsarna Chrome och Firefox. Den funkar tyvärr inte alls så bra i äldre versioner av Explorer. Har ni möjlighet så uppdatera gärna era webläsare för bästa funktion!

Hoppas att ni gillar den nya sidan!