MRM Konsult söker VD

posted in: jobbarkiv

MRM_skärm_RGBMRM Konsult AB är ett personalägt företag med 15 anställda med huvudsaklig verksamhet i Sverige. Inom våra tre verksamhetsområden, mark, radon, och miljö har vi en hög kompetensnivå bestående av geofysiker, geotekniker, geologer m.m.

Inom verksamheten rymmer vi också två ackrediterade laboratorier, ett för radonmätning samt ett inom väg- och geoteknik.

 Vi söker en VD som har minst 10 års erfarenhet inom konsultbranschen med inriktning på mark och miljöfrågor. Din bakgrund är lämpligen civilingenjör inom Väg- och Vatten, gärna med geoteknik eller samhällsbyggnadsteknik som bas.

 För kravprofiler samt information se www.mrm.se

Kontakt: Tony Karlsson t.f. VD, 0920-604 65 eller tony.karlsson@mrm.se

 Sista ansökningsdag, 2013-07-31

Läs mer här!