Erfaren uppdragsledare till Sandström Miljö och Säkerhetskonsult AB

posted in: jobbarkiv

sandstroms
Academic Work söker en erfaren uppdragsledare för rekrytering till Sandström Miljö & Säkerhetskonsult. Sandström är ett av landets ledande företag inom bygg- och miljöteknik och på kontoret i Göteborg arbetar idag ett tjugotal personer. På Sandström arbetar du självständigt i en informell organisation som har höga ambitioner att ständigt utvecklas. Företaget erbjuder goda villkor och ett långsiktigt synsätt.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta som uppdragsledare inom förorenade områden och ansvara för hela uppdragets genomförande. Vi söker dig med lång erfarenhet inom området och som känner dig trygg med att ansvara för hela processen.  Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och kontroll av efterbehandlingar. Arbetet innebär kontinuerlig kundkontakt.

Vi söker dig som:
Har akademisk utbildning och minst fem års relevant arbetslivserfarenhet inom området. Du är van att arbeta som uppdragsledare av större och mer utmanande projekt inom förorenad mark. Som person är du strukturerad och är duktig på att planera. Du är van vid kundkontakt och trivs i en självgående roll. Du har körkort och har möjlighet att resa, vanligtvis resor över dagen, men även över natt när så behövs.

Om Sandström Miljö & Säkerhetskonsult:
Sandström är ett rikstäckande företag som undersöker och utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Vi är specialister på bland annat byggprojektledning, miljötekniska markundersökningar samt efterbehandling och sanering av förorenade områden. Ett etablerat och expanderande företag med en företagskultur som andas prestigelöshet, ödmjukhet och ärlighet. Som medarbetare hos Sandström representerar du ett av landets mest trovärdiga miljökonsultföretag.  Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner. Vi brinner för miljön och levererar lösningar som bidrar till att minska och förebygga miljöproblemen i samhället. Läs mer på www.sandström.se

START: Snarast med hänsyn till ev uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
PLATS: Göteborg
LÖN: Enligt överenskommelse med Sandström Miljö & Säkerhetskonsult
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: urval sker löpande

ANSÖKAN
Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansök och läs mer på http://www.academicwork.se/jobbannons/erfaren-uppdragsledare-till-sandstrom-miljo-och-sakerhetskonsult-ab/goteborg/14925314

 HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN, KONTAKTA

Rekryteringskonsult Eva Hofmann, Gbg01@academicwork.se