WSP söker Handläggande konsult Yt- och grundvatten (hydrogeolog) – Stockholm

posted in: jobbarkiv

wsp_logga
Till vår avdelning Mark och Vatten i Stockholm söker vi en handläggande konsult inom tjänsteområdet yt- och grundvatten. Avdelningen har ca 40 medarbetare och tillhör affärsområdet WSP Environmental. Mer om vår verksamhet finner du under:

http://www.wspgroup.com/sv/WSP-Sverige/Vad-vi-gor/Vara-tjanster/Tjanster-A-O/Mark-och-vatten/

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta med yt- och grundvattenfrågor i projekt inom infrastruktur, vattenförsörjning, geoenergi mm. Du är naturvetare, civilingenjör eller med liknande akademisk examen med huvudsaklig inriktning mot yt- och grundvattenfrågor. Erfarenhet från konsultbranschen eller liknande är ett plus. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska är viktigt liksom intresset att vara med och driva vår verksamhet framåt, både tekniskt och marknadsmässigt.

Stort engagemang, samarbetsförmåga, affärsmässighet, hög kompetens, öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt! Då vi arbetar i ett internationellt bolag med mycket och ökande kontakter med våra enheter och i projekt runt om i världen är goda språkkunskaper i engelska och andra språk en merit. Tjänsten innebär fältarbete och kräver körkort för bil (B-körkort).

WSP och GENIVAR har gått samman och bildar tillsammans ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & infrastruktur och Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Tillsammans har vi 15 000 medarbetare på över 300 kontor i 35 länder. I Sverige har vi omkring 2 500 medarbetare, varav ca 400 inom WSP Environmental.

För frågor angående tjänsten kontakta: sven.celander@wspgroup.se tel 010-722 81 56

Läs mer och ansök här!