PEAB söker Platschef / Miljöteknisk inriktning till Malmö

posted in: jobbarkiv

PEAB
Peab söker en Platschef för miljötekniskt arbete inom anläggningsentreprenader.

Som vår miljöingenjör blir din främsta arbetsuppgift att samarbeta med våra platschefer i miljöfrågor och utveckla nya tekniker för att hitta de bästa lösningarna för våra projekt. Du kommer också att driva miljö- och avfallsutredningar samt kalkylera och leda saneringsentreprenader. Du och vår geotekniker kommer att ha ett nära samarbete. Då rollen är ny kommer du att få stora möjligheter själv påverka din roll i organisationen. Du kommer att arbeta i Region Anläggning syd som omfattar Skåne, Blekinge, Halland och Småland med placering i Malmö.

Vi söker en driven entreprenör med lämplig utbildning samt lång erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Har du även utbildning inom geoteknik är det meriterande. Du arbetar strukturerat och har förmågan att samarbeta med såväl kollegor som leverantörer och kunder. Det är viktigt att du har kreativa lösningar och tar initiativ till att sätta igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi ser att du har erfarenhet av att motivera och leda andra och skapar engagemang och delaktighet. För tjänsten erfordras körkort.

– Läs hela annonsen här!

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2013-11-22