Renare Mark Syd bjuder in till after work på onsdag 20 november

posted in: Events, Region Syd

Renare Mark Syd bjuder in till after work på onsdag 20 november efter seminariet om nya tekniker på Elite Savoy, Norra Vallgatan 62 i Malmö. Även om man inte har möjlighet att vara med på seminariet går det naturligtvis bra att bara komma på after work och nätverka. Vill du vara med på seminariet men har missat att anmäla dig så finns det fortfarande platser kvar, se hemsidan http://www.renaremark.se/2013/09/seminarium-om-nya-tekniker-i-malmo/

AW från 16.30 i baren på Bishops arms (samma adress som Savoy, lokalen bredvid). Vill man ansluta dit för att ta något att dricka så går det bra utan att anmäla det men däremot önskar köket att vi återkommer senast på fredag och meddelar hur många som vill äta. Anmäl i sådana fall det till ulrika.larson@empirikon.se senast på fredag den 15 november så ordnar vi med bord i baren. Välkommen!