WSP söker Miljökonsult inom förorenad mark till Malmö/Helsingborg

posted in: jobbarkiv

wsp_loggaWSP Environmental avdelning Mark och Vatten Syd växer och behöver förstärka med en kvalificerad miljökonsult med placering på något av våra kontor i Malmö eller Helsingborg.

Inom Mark och Vatten i Sverige är vi ca 100 medarbetare och våra huvudsakliga verksamhetsområden är yt- och grundvatten, förorenade områden, MKB och tillstånd, bergmaterial/täktplanering, ekologiska tjänster, Miljö due diligence, geoenergi, geofysik och avfalls-/deponiteknik. Mark och Vatten-enheter inom WSP i Sverige finns idag på ca 16 kontor runt om i landet och vi har medarbetare med många olika kompetenser såsom hydrogeologer, miljötekniker, miljövetare, Väg och vatten-ingenjörer, ekosystemtekniker, kemitekniker, biologer, fälttekniker, landskapsarkitekt m.m. Vi har en mycket diversifierad och bred kundbas.

WSP Environmental är en del av det globala konsultföretaget WSP GENIVAR med ca 14500 anställda runt om i världen i alla världsdelar. I Sverige är vi ca 2500 anställda varav 320 inom WSP Environmental. Inom miljöområdet är WSP GENIVAR ett av de snabbast växande konsultföretagen med idag ca 1500 anställda i Europa, Kanada och USA, Sydafrika, Mellanöstern, Kina och Australien. Arbete på WSP leder till stimulerande möjligheter att vara en aktiv del av ett ledande globalt företag med stark förankring på den svenska marknaden.

Ansvarsområde
Uppdragsledare och handläggare inom mark- och vattentjänster särskilt förorenade områden med placering i Malmö eller Helsingborg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är naturvetare eller civilingenjör och har minst 5 års arbetslivserfarenhet av arbete med mark- och vattenfrågor, särskilt inom området förorenade områden, och med uppdrags-/projektledarerfarenhet inom detta område. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna engelska.

Stort engagemang, affärsmässighet, hög kompetens, öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt. Då vi arbetar i ett internationellt bolag med mycket och ökande kontakter med våra enheter och i projekt runt om i världen är goda språkkunskaper i engelska och andra språk en merit. Tjänsten innebär även fältarbete och körkort för bil förutsätts.

För mer information kontakta Mats Hagman tel: 010-722 6302 eller mats.hagman@wspgroup.se.