NIRAS söker miljökonsult till Malmö

posted in: jobbarkiv

NIRAS
NIRAS är ett internationellt konsultföretag med 1 400 medarbetare verksamma inom områden såsom fastigheter, lokaler, samhällsbyggande, miljö och klimat samt internationellt utvecklingsarbete. I Sverige, med ca 130 medarbetare, arbetar vi efter affärsidén att skapa hållbar lönsamhet för våra kunder baserade på företagets värderingar – vi lyssnar, vi lär och vi levererar. Vi tror att samarbete, kunskapsutbyte och kreativitet är vägen att skapa mest värde för våra kunder. Vi finns på sex orter i landet; Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Linköping och Uppsala

NIRAS Miljö- och geokonsulttjänster

Vi har mer än 25 års erfarenhet av att lösa miljöproblem kring förorenade mark-, vatten- och sedimentområden. Våra miljökonsulter utarbetar miljösäkra, tekniskt genomförbara och kostnadseffektiva lösningar, väl förankrade hos både uppdragsgivare och berörda myndigheter.

NIRAS verkar för utveckling av metoder och verktyg för både undersökning och efterbehandling. Utvecklingsarbetet sker i praktiken genom samarbeten med ett flertal universitet och teknikleverantörer i Europa och Nordamerika – både i uppdrag och i renodlade utvecklingsprojekt.

Vi söker nu en konsult till Malmö

Våra tjänster inom undersökning och in situ behandling av DNAPL efterfrågas i allt större utsträckning, varför vi söker ytterligare en miljökonsult till kontoret i Malmö.

Rollen innebär arbete i uppdrag inom miljöområdet för kunder inom såväl privat som offentlig sektor. Särskilt fokus kommer ligga på uppdrag inriktade mot klorerade lösningsmedel och andra DNAPL. Beroende på din bakgrund och dina intressen, kan rollen innebära olika mått av t.ex. teknikutveckling, projektledning och kundrelationer.

 Din bakgrund och erfarenhet

Vi tror att du har arbetat som teknisk konsult inom miljöområdet i några års tid, där erfarenhet av klorerade lösningsmedel och andra DNAPL är meriterande. Viktigast för oss är dock dina personliga egenskaper och som person bör du:

  • Vara målinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna.
  • Vara intresserad av komplexa problemställningar och av hur dessa kan lösas.
  • Vara positiv med stark egen drivkraft samt ha förmåga att inspirera och samarbeta med andra i NIRAS och kundens organisation.
  • Ha förmåga att analysera, prioritera och delegera arbetet självständigt.

Tjänsten är baserad på vårt Malmökontor. Resor inom landet kan förekomma i många uppdrag.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor i både Sverige och Danmark, som är med och leder utvecklingen inom ett växande tjänsteområde. Med vår unika bredd kan vi erbjuda spännande uppdrag och intressanta utvecklingsmöjligheter. Vi står för långsiktighet och att skapa hållbara värden.

För oss är det viktigt att vi som jobbar här mår bra och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Tycker du att det låter intressant?

Kontakta gärna Nicklas Larsson för frågor gällande tjänsten.

Nicklas Larsson
Projektledare – Malmö

T: 040 – 624 10 25
E: nicklas.larsson@niras.se
Skicka ansökan + CV till

Martina Aula HR Chef
E: rekrytering@niras.se (helst i en fil)

Märk din ansökan: ”Miljökonsult Malmö” Sista ansökningsdag:2014-03-01 Ansökan bör skickas så snart som möjligt, då vi löpande kallar till intervjuer.

 Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare platsannonser