Uppdragsledare miljö till Sundsvall

posted in: jobbarkiv

wsp_logga

ID: 7315

Plats : Europe – Sweden – Sundsvall

Typ : Permanent

Sista datum : 2014-02-15

Introduktion

Vi söker uppdragsledare miljö, med inriktning på något eller några av teknikområdena förorenade områden, avfall, vatten och tillståndsansökningar/MKBer till vårt Sundsvallskontor.

WSP Samhällsbyggnad i Sundsvall har många spännande uppdrag på gång och hos oss får du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag.
Vi utökar nu med medarbetare som kan driva och utveckla miljögruppen i Sundsvall.
Våra uppdragsgivare utgörs av kommuner och kommunala bolag, industrier och entreprenörer.

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi omkring 2 500 medarbetare.

Ansvarsområden

Som uppdragsledare miljö kommer du att arbeta i små och stora uppdrag och vara drivande i att utveckla konsultmarknaden. I arbetsuppgifterna ingår att delta i hela kedjan från försäljning och genomförande till uppföljning. Som konsult arbetar du både självständigt och deltar i uppdragsteam, främst lokalt och regionalt.
Vi erbjuder en stimulerande multidisciplinär miljö med goda möjligheter till nationella kontakter och uppdrag. Du ges möjlighet att verka i en expansiv organisation samt stärka organisationens marknadsutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en naturvetenskaplig eller teknisk utbildning från universitet eller högskola och med minst fem års arbetslivserfarenhet inom området. Några års erfarenhet i ledande position är önskvärd. Du har en god marknadskännedom samt ett väl utvecklat kontaktnät i regionen.

Konsultrollen ställer höga krav på stort engagemang, god samarbetsförmåga, prestigelöshet och ansvarstagande. För att trivas tror vi att du är en person med social begåvning som gillar högt tempo och en varierande vardag.

God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift.
B-körkort.

Kontakt

Göran Bergström 070-2039096
Henrik Jönsson 070-3991808

Ansökan: http://www.wspgroup.com/sv/WSP-Sverige/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/Vacancy/?vacancyId=7315