Renare Mark söker ny koordinator!

posted in: jobbarkiv

Vill du bli koordinator för Renare Mark 2015?

Nu är det dags att utlysa tjänsten som koordinator för 2015. Är du en fena på att nätverka, brinner du för uppgiften att ordna seminarier och är duktig på att organisera? Ja, då kanske du är den personen som nätverket söker!

Engagemanget som koordinator pågår max 3 år med 1 års förlängning åt gången. Som koordinator håller du bland annat i seminarieverksamheten på uppdrag av Renare Marks styrelse. Varje år  arrangeras fyra nationella seminarier samt ett vårmöte. Uppdraget är ca 15 timmar i veckan och arvodet för att vara koordinator är 600 kronor/timmen. För mer information kontakta gärna Malin Norin (malin.norin@ncc.se) som är ordförande för Nätverket Renare Mark  eller ulrika.larson@empirikon.se (nuvarande koordinator)

Ansökan ska skickas in senast den 12 augusti 2014 till Malin Norin på: malin.norin@ncc.se