Sandström söker erfaren Fältgeotekniker med ledande befattning till Göteborg

posted in: jobbarkiv

sandstrom_logotypSANDSTRÖM är ett rikstäckande företag som undersöker och utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom bygg- och miljöteknik. Våra kunder finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen, oljeindustrin samt även inom kommuner och länsstyrelser.

För att kunna möta efterfrågan från våra kunder behöver vi nu förstärkning inom vår fältgrupp. Vi är inne i en expansiv fas och rekryteringen sker för att både fördjupa och bredda vår befintliga verksamhet.

Beskrivning
Som fältgeotekniker med ledande befattning kommer du att ansvara för affärsområdet Fältgeoteknik med för närvarande två medarbetare med varierande erfarenhet. Vi har två borriggar med helt nya dragbilar och släp stationerade i Göteborg i eget garage. Du resursplanerar tillsammans med våra konsulter och har eget budgetansvar.

Vem söker vi
Vi söker dig som vill vara med och utveckla företaget tillsammans med drivna och kunniga medarbetare. För att vara den vi söker skall du ha teknisk utbildning och mångårig erfarenhet av arbete med geotekniska problemställningar, praktisk erfarenhet av de geotekniska provtagnings-metoderna och vill föra din kunskap vidare. Du kommer att få ta ett stort ansvar i att vara med och utveckla affärsområdet och leda din grupp. Du skall trivas i rollen som problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer.

Vad erbjuder vi
Ett etablerat och expanderande företag med en företagskultur som andas prestigelöshet, ödmjukhet och ärlighet. Som medarbetare hos Sandström representerar du ett av landets mest trovärdiga miljökonsultföretag. I ryggen har du en organisation som består av välutbildade, branscherfarna och trogna medarbetare. I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företag, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.

Läs mer och ansök här!