Geoarena 2014 – SGU, 13-15 oktober i Uppsala

posted in: Kurser och konferenser

Sveriges geologiska undersökning (SGU) arrangerar Geoarena 2014 – mötesplats geologi. Konferensen går av stapeln den 13 till 15 oktober. GeoArena är till för alla som jobbar med geologi i någon form. Konferensen stärker och skapar nätverk för alla som berörs av geologi, inspirerar och leder till ny kunskap.

När och var?

Måndagen den 13 oktober drar vi igång, på UKK i Uppsala, med ice breaker i GeoExpo, GeoArenas utställning. Den officiella invigningen äger rum förmiddagen den 14 oktober och konferensen pågår i två hela dagar. Den avslutas sen eftermiddag den 15 oktober.

Hur?

Med föredrag, utställningar, exkursioner, sociala events, prisutdelningar och mingel lär vi oss av varandra, skapar nätverk och får nya idéer. För dig som vill anmäla dig som utställar kommer mer info inom kort. Nytt för i år är att det är möjligt att anmäla föredrag till de olika sessionerna.

Läs mer och anmäl er här!