ÅF söker Sektionschef Miljö – Umeå

posted in: jobbarkiv

af-loggaOm jobbet

Det är full fart på ÅF och vi vinner ständigt nya och spännande uppdrag. Inom affärsområde Miljö erbjuder vi företag, myndigheter och organisationer kompetens inom strategiska miljötjänster, förorenade områden, risk & säkerhet samt hållbar affärsutveckling.  Vi bistår industri och samhälle genom hela processen från idéstadie, analys, planering, provtagning, åtgärder, projektering samt kontroll och uppföljning. ÅF har lång erfarenhet och expertis inom områdena och har både tradition och nytänkande inom industri och infrastrukturprojekt.

Vi söker nu en sektionschef för vår verksamhet omfattande konsulttjänster inom miljö, förorenade områden, risk och hållbarhet med placering Umeå. Gruppen består i dag av erfarna konsulter med gedigen kunskap och stort engagemang. Tjänsterna speglar konsulternas expertområde och innefattar bl. a

  • Tillståndsärenden enligt miljöbalken
  • Avfallshantering
  • Förorenade mark/byggnader
  • Gruvor
  • Kemikaliehantering
  • Riskutredningar

Som sektionschef hos oss får du möjlighet att utvecklas som ledare. Du kommer mötas av en roll med stor variation, möjlighet till många kontakter och kundmöten med ansvar att nå lyckade och hållbara affärer! Du kommer även att starkt få bidra till ett resultatfokuserat strategiarbete.

Som sektionschef ansvarar du för hela sektionens verksamhet inklusive strategier, lönsamhet, marknadsföring, kvalitet-, tillväxt- och kompetensutveckling. Din chefsroll kombinerar du med att även debitera viss tid som konsult. Arbetet bedrivs i nära samarbete med andra enheter inom hela ÅF.

Vem är du?

Vi söker en affärsinriktad, driven lagspelare med förmågan och viljan att fortsätta utveckla verksamheten ytterligare. Du har en gedigen erfarenhet från kompetensområdet samt gärna erfarenhet från konsultverksamhet och du har ett brett kontaktnät i regionen. Du har stor social kompetens och gillar utmaningar och motiveras av att träffa kunder och att utveckla medarbetare. Du har goda ledaregenskaper vilka ska vara väl dokumenterade.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Vi söker marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Ansök idag och var med och bygg Sveriges ledande teknikkonsultföretag.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är den 30 november, men vi går igenom urvalet löpande.

Läs mer och ansök här!