Naturvårdsverket söker handläggare inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

NVNaturvårdsverket utvecklar arbetet med efterbehandling av förorenade områden – vi söker en handläggare till sektionen för förorenade områden och jakt.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med efterbehandling av förorenade områden. Arbetet innebär mycket kontakter med länsstyrelserna och bedömning av innehåll i bidragsansökningarna samt att utveckla det bidragsfinansierade efterbehandlingsarbetet på olika sätt. Även tillsynsvägledning samt deltagande i mål och ärenden kan ingå i arbetet. Beroende på ditt intresse och erfarenheter kan det också bli aktuellt att du deltar i utvecklingsprojekt inom förorenade områden.

 Sista ansökningsdag är 10 november 2014.

 Länk till annonsen:

http://www.naturvardsverket.se/Om-Naturvardsverket/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/Handlaggare-sokes-till-sektionen-for-fororenade-omraden-och-jakt-/