Miljökonsult inom Förorenade områden till Göteborg

posted in: jobbarkiv

aflogoOm jobbet
Nu är det full fart på ÅF och vi står ständigt inför nya och spännande uppdrag!
Nu söker vi 1-2 miljökonsulter med inriktning mot förorenade områden till vårt kontor i Göteborg. Inom Affärsområde Miljö arbetar vi framgångsrikt med uppdrag inom förorenade områden, strategiska miljötjänster, risk och säkerhet samt hållbar affärsutveckling. Vi har dessutom ett nära och givande samarbete med andra delar inom ÅF, vilket genererar spännande åtaganden inom såväl industrin som infrastruktur.

Inom Affärsområde Miljö i Göteborg arbetar ett 25-tal sociala, engagerade och tekniskt kompetenta medarbetare, varav 11 personer på sektionen Förorenade områden. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat miljötekniska undersökningar, miljökontroller, riskbedömningar, kontrollprovtagningar och inventeringar av förorenade områden. Arbetsuppgifterna är varierande och det är både fältarbete och kontorstid som ingår. Vi utför projekt från början till slut där konsulten har en central roll avseende kontakter med såväl beställare som myndigheter och entreprenörer.

Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.

Vem är du?
Nu söker vi dig som har arbetat som miljökonsult inom förorenade områden i minst 2-5 år och som är sugen på nya utmaningar inom detta område. Du har ett stort intresse för teknikområdet, tycker konsultbranschen är spännande och motiverande samt ser kundnyttan i de projekt vi utför.

Det är en fördel om du har tidigare erfarenheter av föroreningsproblematik i olika medier och fältvana från exempelvis miljötekniska undersökningar och miljökontroller. Även tidigare erfarenheter av MIFO metodiken, huvudstudier och uppdrag med varierande föroreningsproblematik är meriterande. Du har lätt för att samarbeta, är van att arbeta i grupp och är en utpräglad teamplayer.Du är flexibel och inte rädd för att ta dig an nya uppgifter och gillar kombinationen med fältjobb och kontorsarbete.

Du har en akademisk examen som civilingenjör/miljövetare/markvetare eller annan relevant utbildning. Det är även en fördel om du har genomgått SGF´s kurser inom området.

Ansök gärna idag, då löpande urval kommer att ske.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.

ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor
Tobias Kahnberg
+46105053223
tobias.kahnberg@afconsult.com

Läs mer och ansök här!