Bjerking söker Uppdragsledare inom Miljö- och Geoteknik

posted in: jobbarkiv

Bjerking_Logo_RGBBjerking AB bedriver konsulterande verksamhet inom Hus-, Installations- och Anläggningsbranschen. Huvudmarknader är Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Företaget har kontor i Uppsala (HK), Stockholm och Enköping. Bjerking har totalt ca 270 medarbetare anställda idag och planerar att bli fler. På Bjerking är samtliga medarbetare delägare vilket skapar en unik ”Vi” känsla, hög delaktighet och ett stort engagemang. Vi är stolta över Bjerking!

Om tjänsten

Vi är idag 38 medarbetare som jobbar inom miljö- och geoteknik på våra kontor i Uppsala och Stockholm. Nu behöver vi bli fler på båda kontoren för att kunna möta marknadens efterfrågan på våra tjänster.
Är du erfaren miljötekniker med minst 5 års erfarenhet kan du vara den vi söker! Vi har två lediga tjänster, en tjänst med placering på Stockholmskontoret och en på Uppsalakontoret.

Vi arbetar bland annat med frågor inom miljö/geoteknik och grundläggning, förorenad mark, dricks- och ytvatten samt radon och miljöinventeringar i hus. Vi har egen fältverksamhet med sju borrvagnar för undersökningar i fält inom både miljö- och geoteknik.
Våra kunder är framförallt statliga bolag, kommuner, landsting, entreprenörer och fastighetsbolag.

Som uppdragsansvarig inom miljöteknik kommer du att ansvara för små och stora uppdrag med fokus på föroreningar i mark, vatten och sediment. Som uppdragsansvarig har du ansvar för uppdragets genomförande, leverans, kvalitet och ekonomi.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har civilingenjör/högskoleexamen eller motsvarande kunskaper. Det krävs även minst 5 års tidigare erfarenhet som uppdragsledare för projekt inom området. Du har god initiativförmåga, lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt förmåga att skapa och underhålla goda relationer med såväl kunder som kollegor.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande jobb i en miljö med bra förutsättningar för framtiden. Du får möjlighet att jobba i ett expansivt företag med god lönsamhet och kompetenta medarbetare. Vi erbjuder också möjlighet till årliga studieresor och ett generöst paket med förmåner och bonus.
Frågor om tjänsten i Uppsala besvaras av avdelningschef Thomas Eldh, tel. 010-211 80 86 och i Stockholm av avdelningschef Gunnar Lindberg 010-211 84 55.
Urval sker löpande varför vi gärna vill att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
Vi undanber oss vänligt men bestämt alla kontakter från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Läs mer och ansök här!