ÅF söker fler engagerade Miljökonsulter till Uppsala och Västerås

posted in: jobbarkiv

aflogoOm jobbet

Inom Affärsområde Miljö arbetar ca 90 personer framgångsrikt med strategiska miljötjänster, förorenade områden, risk och säkerhet, samt hållbar affärsutveckling. Våra kunder finns representerade hos de flesta aktörerna inom vårt samhälle, så som producerande industri, byggföretag, fastighetsägare, juristföretag, kommuner och statliga myndigheter.

Miljö Mitt är en nystartad grupp som hör till ÅFs Marknadsområde Förorenade områden. Inom Förorenade områden är vi i dag närmare 40 kompetenta, drivna och engagerade medarbetare på ett flertal kontor i Sverige. Vi har vuxit mycket under de senaste åren och vill fortsätta växa, både i antal och kompetensmässigt, och söker nu ytterligare miljökonsulter för att stärka våra team i Uppsala och Västerås.

Som konsult inom vår grupp arbetar du med utredningar av föroreningsförekomst i byggnader, mark och vatten samt risker för spridning och påverkan på människa och miljö. Vi vill även utveckla oss vidare inom bland annat modellering av föroreningsspridning i grund-, yt- och dagvatten samt riskutvärdering. I tjänsten kan arbete i fält förekomma.

Vem är du?

Vi söker både dig som har minst 2 års erfarenhet och dig som har mer än 10 års erfarenhet av arbete med (eller angränsande till) omgivningspåverkan från förorenande ämnen i mark, grundvatten, ytvatten, dagvatten och/eller byggnadsmaterial. Vi ser att du har relevant universitets-, högskoleutbildning eller motsvarande.

Du som person är kreativ, strukturerad, lösningsorienterad och gillar att jobba i ett team. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av fältarbete och/eller projektledning. Resor i tjänsten kan förekomma och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Om du vill vara med och bygga vår Miljögrupp och om ovanstående beskrivning passar in på dig ser vi gärna att du kommer med en ansökan redan idag! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Läs mer och ansök här! Sista ansökningsdag: 3 juni