Niras söker erfarna miljökonsulter

posted in: jobbarkiv

NirasÄr du redo för nya utmaningar?
Då är du kanske en av de erfarna miljökonsulter som vi söker!

I takt med att flera komplicerade saneringsprojekt i Sverige kommit till åtgärdsfas, ökar efterfrågan på NIRAS specialiserade tjänster inom LNAPL, DNAPL, PFAS m.m. Vi har även spännande projekt inom deponiområdet. Vi söker därför nya medarbetare till kontoren i Malmö, Linköping och Stockholm.

Idag kommer vi ofta in i ett skede där utredningar har pågått i många år, men där de tekniska åtgärdslösningarna är vagt formulerade. Den ökade efterfrågan är ett resultat av att vi tar fram fungerande lösningar som är förankrade i högupplösta konceptuella modeller, proof-of-concept och samarbeten med internationell expertis.

I uppdragen arbetar NIRAS personal från Sverige och Danmark i team och ofta anlitas externa specialister ur vårt internationella nätverk som omfattar forskargrupper och privata företag i Centraleuropa och USA. Nätverken utökas ständigt genom aktivt deltagande vid internationella konferenser.

Gemensamt för alla våra projekt är att vi arbetar målfokuserat och engagerat för att skapa värden för våra kunder på kort och lång sikt.

Vi lever enligt våra värderingar – Vi lyssnar – Vi lär – Vi levererar!

Hos oss på NIRAS värderar vi en god balans mellan arbetsliv och privatliv och för att kunna nå långt behöver du även kunna återhämta dig. Det är något vi hjälper varandra med för att inte bara våra projekt ska bli långsiktiga utan också vi som arbetar här.

För att du ska få en god start med vår gemensamma utmaning ser vi att du har en akademisk examen med inriktning mot miljö samt har erfarenhet som:
Konsult med erfarenhet av utredning och avslutning av äldre deponier.
Konsult inom förorenade områden – med några års erfarenhet som uppdragsledare – för arbete med klorerade lösningsmedel och PFAS.

Läs gärna vårt pressmeddelande om vårt skandinaviska samarbete och goda resultat för 2014!

Vi ser fram mot att få träffa dig och höra hur just du vill hantera den här möjligheten!

Placeringsort: Malmö, Linköping eller Stockholm. Resor inom landet förekommer.
Ansökan bör skickas så snart som möjligt, då vi löpande kallar till intervjuer.
Sista ansökningsdag: 31 augusti

Läs mer och ansök här!