Faveo söker utredare/projektledare/projektör inom deponiteknik och förorenade områden till Stockholm och Sundsvall/Örnsköldsvik

posted in: jobbarkiv

faveoFaveo ingår sedan sommaren i WSP Group och tillsammans är vi ca 300 medarbetare inom Projektledning i Stockholmsområdet. Vi är Nordens mest expansiva företag inom professionell projektledning och har ett flertal medarbetare som är specialiserade mot miljöteknik och deponiteknik. Vi har bl.a. projekterat och varit projektledare för ett flertal av de största efterbehandlingsprojekten i Sverige och är väletablerade hos avfallsbolagen i Stockholmsområdet.

Till Stockholm och Sundvall/Örnsköldsvik söker vi utredare/projektledare/projektör inom miljöteknikområdet med 3-5 års erfarenhet. Vi tror att du är en öppen och prestigelös person med erfarenhet av utredning/ projektledning/projektering inom miljöteknik.

Inom miljöteknik är det inom förorenade områden och deponiteknik som vi ser att efterfrågan ökar. Arbetet består i att på beställarens uppdrag ansvara för projektledningen, att genomföra utredningar, ta fram projekteringsunderlag, genomföra upphandling eller byggleda i genomförandeskedet. I din konsultroll kommer du att få arbeta självständigt och styra dina arbetsuppgifter under eget ansvar.

Sista ansökningsdag är 2015-09-30
Välkommen med intresseanmälan och CV.

Mer information finns på vår hemsida; http://www.faveo.se/Karriar/Lediga-Tjanster/

Eller kontakta Mikael Pyyny i Stockholm, Avdelningschef Anläggning och Miljö, 070-431 03 54, mikael.pyyny@faveo.se

Eller kontakta Åsa Björklund i Sundsvall, Chef Region Mitt, Tel: 060-701 04 03, Mobil: 070-548 28 28,
asa.bjorklund@faveo.se