Norconsult söker Miljökonsult – förorenade områden

posted in: jobbarkiv

norconsultVi är ett sammansvetsat, positivt och prestigelöst team med bred kompetens som vill expandera inom miljöområdet. Vi söker dig som har en relevant högskole- eller universitetsutbildning med kunskaper inom ämnesområdet.

Som person är du social, engagerad, affärsmässig och en utpräglad lagspelare. Utmaningar ser du som ett naturligt inslag, och du har förmågan att förstå och lösa dessa inom utsatt tid. Du är redo att anta utmaningen och arbeta på en av Nordens ledande rådgivare inom samhällsplanering och projektering.

Arbetet innebär att du kommer att vara med att forma både Norconsults och din egen framtid, då vi är ett medarbetarägt företag. Med vårt ägarengagemang, erfarenhet och intresse för samhällsbyggnad utvecklar du tillsammans med våra övriga kompetenser hållbara lösningar för våra kunder.

Arbetsuppgifter
Arbetet kan omfatta exempelvis:

 • Provtagning av jord, vatten, sediment eller byggnadsmaterial
 • Miljökontroll
 • Övrigt fältarbete
 • Rapportering

Tjänsten omfattar periodvis en del resor.

Önskade kvalifikationer

 • Ingenjör eller naturvetare med lämplig inriktning
 • Något års erfarenhet är meriterande
 • Skicklig på att uttrycka sig muntligt och skriftligt
 • Goda datorkunskaper, erfarenhet av CAD eller GIS är meriterande
 • B-körkort

Vi erbjuder

 • Bra anställningsvillkor
 • God arbetsmiljö och social gemenskap
 • Goda utveklingsmöjligheter
 • Spännande projekt tillsammans med duktiga kollegor
 • Fritidsklubb som arrangerar olika sociala aktiviteter

Tjänsten är en prov- eller tillsvidareanställning på kontoret i Stockholm med tillsättning januari-februari 2016.

Ansökan

Ta gärna kontakt med kontaktpersonen nedan om du har några frågor om tjänsten. Ansökan sker via vår hemsida http://www.norconsult.se/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/?CountryAndLocation=Sverige%7CStockholm

Sista datum för ansökan är 2015-11-30.

Sander Anfinset
sander.anfinset@norconsult.com
031-50 71 13