Orbicon söker en Affärsområdeschef inom Förorenade områden till sitt Stockholmskontor

posted in: Lediga jobb

orbiconMed ett team om 500 ingenjörer och specialister är Orbicon ett ledande nordiskt konsultbolag med fokus på rådgivning och tjänster inom miljö, natur, värme och vatten, bygg och anläggning samt CSR. Danska Orbicon etablerades på den svenska marknaden under maj 2015 genom att förvärva det väletablerade konsultbolaget Sandström.

Orbicon AB är ett rikstäckande företag som undersöker och utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom bygg- och miljöteknik. Våra kunder finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen, oljeindustrin samt även inom kommuner och länsstyrelser.

Beskrivning
Efter en framgångsrik tillväxt och flera lyckade satsningar söker vi nu en ny Affärsområdeschef som kommer att utgöra en viktig del för vår fortsatta framgång. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att förvalta, utveckla och driva vårt Affärsområde Miljö Stockholm lönsamt. I din roll har du personalansvar för ca 10 medarbetare som du ska leda och coacha för att de ska utvecklas i sina yrkesroller och arbeta enligt företagets mål och strategier. Du ansvarar för resursplanering och har det yttersta ansvaret för att fylla din egen och dina medarbetares arbetstid med uppdrag enligt uppsatta budgetmål.

I din tjänst ingår också rollen som uppdragsledare i vilken du ansvarar för att bygga upp och förvalta kundansvar samt ta hand om och leda små som större uppdrag. I det arbetet ingår att upprätta anbud/offerter till kunder.

Det är en ansvarsfull tjänst i vilken du också får ett starkt stöd hos kompetenta medarbetare. Du kommer att arbeta direkt under Verksamhetschefen, som också är placerad på vårt Stockholmskontor.

Vem söker vi
Vi söker en affärsorienterad person med goda ledaregenskaper som är mogen för nya utmaningar i en chefsroll. Du har arbetat som uppdragsledare i minst 5 år med utredningar och undersökningar inom förorenade områden och känner ett fortsatt starkt engagemang för dessa arbetsuppgifter. Du delar gärna med dig av din kompetens och triggas av att leda andra och se dem utvecklas. Du är målinriktad och har en mycket god förmåga att skapa förtroende hos andra och trivs i rollen som problemlösare. Självklart är det viktigt att du är positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta och förstår vikten av noggrannhet och detaljer.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Arbetet medför resor och därför måste du ha B-körkort.

Vad erbjuder vi
Ett etablerat och expanderande företag med ny ägare och en företagskultur som andas prestigelöshet, ödmjukhet och ärlighet. Det finns stora möjligheter för dig att fördjupa din kunskap med stöd från våra kollegor i Sverige och Danmark. Då vi är ett ungt kontor i Solna kommer du få stora möjligheter att påverka kontorets utveckling. Vår ryggrad består av välutbildade, branscherfarna och trogna medarbetare med styrning av en platt organisation där du blir sedd och hörd. I din roll utför du ett arbete som betyder mycket för företag, den enskilda individen och inte minst miljön i vårt samhälle.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Katarina Holmdahl på Aptera Bemanning & Rekrytering, telefon 0727-424046.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.
Du är välkommen att söka tjänsten via www.aptera.se eller ansök här.