Eskilstuna kommun söker Miljöinspektör med inriktning förorenade områden

posted in: Lediga jobb

Är du positiv och driven och vill arbeta som miljöinspektör med inriktning miljötillsyn enligt miljöbalken? Gillar du att grotta ner dig i siffror och att se och tolka samband? Ser du hellre lösningar än problem? Då är du den vi söker!

Denna tjänst har inriktning förorenade områden och största delen av ditt arbete kommer att bestå av tillsyn av förorenade områden på verksamheter som har lagt ner. Du kommer även att hantera klagomål, miljöolyckor samt ge råd, stöd och service till verksamhetsutövare och kommuninvånare. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation av tillsynen samt beslutsskrivande då du som miljöinspektör har delegation från nämnden. Även andra arbetsuppgifter inom miljökontorets olika områden kan bli aktuella. I arbetet ingår även att ge råd och information via telefon.

Läs mer och ansök här!