WSP Mark och Vatten Sydost söker erfaren uppdragsledare/handläggare inom Förorenade områden till Kalmar

posted in: jobbarkiv

wsp_loggaWSP Environmentals avdelning Mark och Vatten Syd växer och behöver förstärka med en kvalificerad miljökonsult till vårt kontor i Kalmar.

Vi söker dig som är naturvetare eller civilingenjör och har minst 5 års arbetslivserfarenhet av arbete med mark- och vattenfrågor. Erfarenhet från konsultbranschen är ett plus. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna engelska. Ett intresse för att vara med och driva vår verksamhet framåt, både tekniskt och marknadsmässigt, är också viktigt.

Stort engagemang, affärsmässighet, hög kompetens, öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt. Då vi arbetar i ett internationellt bolag med mycket och ökande kontakter med våra enheter och i projekt runt om i världen är goda språkkunskaper i engelska och andra språk en merit. Tjänsten innebär även fältarbete och körkort för bil förutsätts.

Gå in på vår hemsida och läs mer

www.wspgroup.se

vacancyId: 10201

Slutdatum 2016-03-11