Liljemark Consulting söker 2-3 seniora konsulter

posted in: Lediga jobb

liljemarkVill du växa med oss?

Liljemark Consulting är ett litet snabbväxande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet. Vi har en stabil kundbas med många spännande uppdrag och återköpande kunder. För att fortsätta att utveckla företaget vill vi nu bli fler erfarna konsulter. Just nu söker vi 2-3 seniora konsulter. Vill du vara med och växa med oss?

Kännetecknande för oss är enkelhet och korta beslutsvägar utan att ge avkall på god kvalitet. För oss är det viktigt att förstå kundens behov och jobba i nära dialog med våra kunder. Vår ambition är att vara med och utveckla branschen, det gör vi t ex genom ett stort engagemang i branschföreningar och utvecklingsprojekt. För oss är det en självklarhet att kreativa och utvecklande idéer skapas av människor som arbetar i en sund och utvecklande arbetsmiljöer. Därför värnar vi om att skapa rätt arbetsförutsättningar för var och en. Hos oss har alla en viktig roll i företagets fortsatta utveckling.

Seniora konsulter förorenade områden

Vi söker 1-2 seniora konsulter inom förorenade områden. I första hand söker vi dig som har gedigen erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet. Hos oss får du möjlighet att arbeta med och leda alla skeden av utredningar av förorenade områden. Vi jobbar med många svåra och komplexa projekt i samband med avveckling av industrier, exploatering av förorenade områden mm.

Seniora Miljökonsulter

Inom miljöområdet söker vi nu ytterligare 1-2 seniora miljökonsulter. Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom t ex miljöledning, miljösamordning, kemikalier, MKB, tillstånd eller avfall. Med din och vår erfarenhet som grund utvecklar vi tillsammans våra tjänster inom området.

Att jobba med oss

För oss är rätt person och inställning alltid viktigare än formell utbildning, erfarenhet och bostadsort. I första hand söker vi personer till vårt kontor i Stockholm, men även andra verksamhetsorter är möjliga. Vi söker personer med erfarenhet som konsult eller annan relevant bakgrund. Eftersom vi är ett litet företag kan vi erbjuda flexibla arbetsformer avseende omfattning och arbetsort. Är du rätt person, kan vi erbjuda olika typer av anställningar och arbetsformer.

Tillsammans med oss får du vara med och fortsätta att utveckla företaget.

Vi rekryterar vartefter, välkommen med din ansökan på e-post till Anneli Liljemark så snart som möjligt!

Läs mer och ansök här!