RGS90 söker projektledare till Stockholm

posted in: jobbarkiv

RGS90På RGS 90 har vi en lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi är ett innovativt och marknadsledande företag som ser på våra medarbetare som en av de viktigaste resurserna. Med en verksamhet som sträcker sig genom hela landet söker vi just nu en social, nyfiken och driven Projektledare till vårt kontor i Solna, Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som Projektledare kommer du att vara delaktig hela vägen från kalkyl och projektering till projektavslut och ansvara över att projektet når sitt mål. Du kommer även att utföra fältarbete innefattande arbetsledning och miljöprovtagning. En annan viktig del i arbetet som Projektledare är att bedöma risker och möjligheter samt följa upp och rapportera kring projektets utveckling. Det är vidare centralt att du som Projektledare förvaltar och vidareutvecklar den relation som dina kollegor, så som affärsansvarig, har påbörjat med kunden. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att:

  • Samordna kund och företag för att se till att projektens syfte uppnås och leverans till kund sker enligt önskemål.
  • Ta fram budget och kalkyl för projekten i samråd med entreprenadansvarig, regionchef och kund.
  • Ta fram projektens nödvändiga och samtliga miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsdokument.
  • Ha kontakt med myndigheter.
  • Sköta beställningar/inköp av varor och tjänster från utvalda leverantörer och underleverantörer.
  • Utföra miljöprovtagningar, markundersökningar och rapportskrivningar.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk eftergymnasial utbildning inom relevant område eller några års arbetslivserfarenhet från en liknande befattning. Då rollen involverar en hel del kontakt med både kunder, leverantörer och medarbetare, ser vi gärna att du har en hög social kompetens samt en mycket god förmåga att leda och fördela ut arbetsuppgifter.

För att trivas i rollen som Projektledare är du utåtriktad, ansvarstagande och strukturerad. Du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta självständigt men kan samtidigt samarbeta med andra. Vidare räds du inte för att ta egna men välgrundade initiativ med syftet att uppnå verksamhetens mål.

Läs mer och ansök här!