Miljökonsult till ÅF Förorenade områden i Stockholm

posted in: jobbarkiv

af-loggaOm jobbet

Inom Affärsområde Miljö arbetar ca 90 personer framgångsrikt med strategiska miljötjänster, förorenade områden, risk och säkerhet samt hållbar affärsutveckling. Våra kunder finns representerade hos de flesta aktörerna inom vårt samhälle, så som producerande industri, byggföretag, fastighetsägare, juristföretag, kommuner och statliga myndigheter.

Marknadsområdet Förorenade områden består idag av närmare 40 kompetenta, drivna och engagerade medarbetare på ett flertal kontor i Sverige. Vi har vuxit mycket under de senaste åren och vill fortsätta växa, både i antal och kompetensmässigt.

Vi söker nu en erfaren konsult till vårt huvudkontor i Solna.

Som konsult inom vår grupp arbetar du med utredningar av föroreningsförekomst i byggnader, mark och vatten samt risker för spridning och påverkan på människa och miljö. I tjänsten kan arbete i fält förekomma. Vi ser också en ökande efterfrågan på uppdrag inom bygg- och fastighetssektorn och mot offentliga beställare såsom kommuner och statliga myndigheter.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av förorenade områden och/eller förorenade byggnader, miljöinventering och miljökontroll i samband med bygg-, rivnings- och saneringsentreprenader. Vi tror att du har minst 5-10 års erfarenhet från arbeten med förorenade områden och i grunden har du relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Det är också meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av fältarbete och/eller projektledning.

Du som person är kundorienterad, kan se helheter och vill vara med och bygga ett växande område. Du är kreativ, strukturerad, lösningsorienterad och gillar att jobba i ett team. På ÅF kommer du vara en del av en dynamisk grupp i en stor stabil koncern med förutsättningar för att skapa ett stort socialt nätverk inom organisationen.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. Vi har verksamhet över hela världen och jobbar aktivt med att främja mångfald.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri.

Om du vill vara med och bygga vår Miljögrupp och om ovanstående beskrivning passar in på dig ser vi gärna att du kommer med en ansökan redan idag! Vi går igenom ansökningarna löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan via ÅF:s hemsida via denna länk.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Joakim Andersson
+46105054051
joakim.andersson@afconsult.com