Vatten och Samhällsteknik söker miljökonsult inom förorenade områden till Jönköping

posted in: Lediga jobb

VoS_logo_2Vill du arbeta i en expansiv bransch, med möjlighet att bli delägare i vårt konsultföretag?

Vatten och Samhällsteknik AB är ett specialiserat konsultföretag med inriktning mot samhällsplanering, mark och anläggning, vattenhushållning, avfallshantering och miljöskydd. Vi har vår bas i södra Sverige men har uppdrag i hela landet och även vissa samarbetsprojekt utomlands. Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Företaget är personalägt med 20 medarbetare på kontor i Kalmar och Jönköping. Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning

Vi gör nu en bred satsning och behöver förstärka vårt Jönköpingskontor med en miljökonsult inom området förorenad mark. Arbetsuppgifterna består främst av undersökningar, riskbedömningar/utredningar och åtgärder för förorenad mark men även andra utredningar inom miljöområdet och prövning av ärenden enligt miljöbalken ingår i uppgifterna. Tjänsten kan beroende på din ambition erbjuda spännande och varierande projekt.

Vem är du?

Du är civil-/högskoleingenjör, miljövetare eller motsvarande helst med något eller några års erfarenhet av förorenad mark. Du har gärna både erfarenhet av och vilja till att vara ute i fält och utföra bl.a. jord- och grundvattenprovtagningar. Din bakgrund kan finnas i privat verksamhet eller i offentlig myndighet så som länsstyrelse eller kommunalt miljökontor. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift, samt är service- och resultatinriktad. Det är meriterande att vara certifierad provtagare enligt Nordtest eller att ha genomgått SGFs kurs miljötekniska markundersökningar.

Tjänsten är en heltidsbefattning och tillträde kan ske efter överenskommelse. Tjänsten innebär en del resor varför körkort (B) är ett krav.

Vi går löpande igenom ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, skicka därför din ansökan med CV och ett personligt brev redan idag.

Läs mer och ansök här!