Erfaren miljöprovtagare till Sweco, Sundsvall

posted in: Lediga jobb

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis lösningar för vattenförsörjning, avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden. Sweco utför även olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar.

Vi är 14.500 konsulter på Sweco. Vi har olika roller och många gånger vitt skilda uppdrag och projekt, men vi delar en och samma vilja – att bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Vår miljögrupp i Sundsvall behöver växa för att svara upp mot kundernas behov.

Din kommande roll
Som miljöprovtagare hos oss i Sundvall kommer du framförallt att arbeta med undersökningar och provtagning inom förorenade områden. Arbetsuppgifterna omfattar planering, genomförande av olika typer av provtagning, miljökontrollant i samband med efterbehandlingsåtgärder, tolkning och samanställning av provresultat samt dokumentation och rapporterig av genomfört arbete. En viktig del i arbetet är att självständigt ansvara för provtagningen i uppdragen.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har erfarenhet och relevant utbildning för arbetsuppifterna. Det är meriterande om du har erfarenhet av:

– större undersökningar samt efterbehandlingsåtgärder

– CAD-verktyg

– Inmätning och utsättning med GPS

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper samt hur du ser på din utveckling inom yrket.

Dina egenskaper
Som person är du nyfiken, drivande och ansvarsfull. Du är van att samarbeta och gillar utmaningar. Du är noggrann, strukturerad och van att dokumentera ditt arbete. Vidare har du en öppen attityd och har lätt att etablera kontakter. Eftersom kommunikation är avgörande för kundrelationer och uppdragsresultat är det ett krav att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter som en av byggstenarna i vår fortsatta utveckling.

Sweco erbjuder
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16 miljarder SEK (proforma 2015). Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 10 september 2016
Kontaktperson: Arvid Nelehag, Gruppchef, 060 16 90 87
Ansök och läs mer här