ÅF söker Sektionschef för Förorenade områden, Stockholm

posted in: Lediga jobb

aflogoOm jobbet

Vi på ÅF brinner för miljö, teknik och hållbarhet – vi vill driva på mot ett hållbart samhälle via smarta, tekniska lösningar.

Inom Affärsområde Miljö arbetar ca 80 personer framgångsrikt med strategiska miljötjänster och förorenade områden. Våra kunder finns representerade hos de flesta aktörerna på marknaden, så som producerande industri, byggföretag, fastighetsägare, juristföretag, kommuner och statliga myndigheter.

Marknadsområde Förorenade områden verkar främst inom förorenad mark, förorenat grundvatten och förorenade byggnader och består idag av närmare 40 kompetenta, drivna och engagerade medarbetare på ett flertal kontor i Sverige.

Vi gör nu en stor satsning inom området och söker en ny Sektionschef i Stockholm som vill driva utvecklingen i Region Mitt tillsammans med oss!

Vi ser stor potential i marknaden, har högt satta tillväxtmål och kommer att stärka vårt fokus på kvalitet och leverans samt teknik- och kompetensutveckling. Våra nuvarande sektionschefer i Mitt och Syd kommer att anta utmaningen i dessa två nya roller. Du kommer tillsammans med dem, övriga sektionschefer och Marknadsområdeschefen utgöra en stark ledningsgrupp som arbetar strategiskt och visionärt med att utveckla marknadsområdet.

Som sektionschef hos oss får du möjlighet att utvecklas som ledare. Du kommer mötas av en roll med stor variation, möjlighet till många kontakter och kundmöten med ansvar att nå lyckade och hållbara affärer! Du kommer även att medverka till resultatfokuserat strategiarbete.

Du ansvarar du för hela sektionens verksamhet inklusive strategier, lönsamhet, marknadsföring, kvalitet, personal och kompetensutveckling. Din chefsroll kombinerar du med att även själv debitera viss tid som konsult. Arbetet bedrivs i nära samarbete med övriga sektioner inom affärsområdet och även andra delar inom ÅF.

Vem är du?

Vi söker en affärsinriktad, driven lagspelare med förmågan och viljan att fortsätta utveckla verksamheten ytterligare. Du har en gedigen erfarenhet från kompetensområdet samt erfarenhet från konsultverksamhet och du har ett brett kontaktnät i regionen.

Du har stor social kompetens och gillar utmaningar och motiveras av att träffa kunder och att utveckla medarbetare. Helst skall du ha erfarenhet av projekt inom både offentlig och privat sektor eftersom vi idag redan har en stor spridning i vår kundstock.

Du bör ha erfarenhet som ledare eller chef men det är dina personliga egenskaper som är avgörande. Meriterande är om du även har erfarenhet från huvudstudier, fördjupade riskbedömningar och åtgärdsutredningar.

Du tar egna initiativ, är lösningsinriktad och gillar utmaningar. Som ledare strävar du efter att stötta och utveckla din personal – de är vår kärnverksamhet! Som person bidrar du även till den fantastiskt goda stämningen vi har på vår sektion.

Vill du jobba hos teknikvärldens häftigaste arbetsgivare? Sök tjänsten idag då vi tillämpar ett löpande urval!

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. För oss är det viktigt att vidareutveckla oss därför har vi tydliga karriärvägar inom ÅF.

Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle.

Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

Fredrik Delblanc
+46105055162
fredrik.delblanc@afconsult.com

Läs mer och ansök här!