Studiebesök på Räddningstjänsten i Luleå

Referat Renare Mark Norr Räddningstjänsten 2011-06-09

Nätverket Renare Mark -Norr och Räddningstjänsten i Luleå bjuder in till studiebesök den 9 juni, kl.10. Räddningstjänsten berättar om hur de tar hand om olyckor och utsläpp av farliga ämnen och visar sin övningsanläggning för kemikalier i Gammelstad. Räddningstjänsten går igenom organisation, ansvar, rutiner och resurser som finns för olyckor och utsläpp. Restvärdesledare kommer att medverka.

Vi träffas på brandstationen i Luleå kl. 10.

Räddningstjänsten ordnar transport till Gammelstad, beroende på hur många vi blir kan vi behöva samåka även i egna bilar. Ange därför om ni har möjlighet att ta egen bil ifall det behövs. De som vill äter gemensam lunch efteråt på Kulturens hus. Deltagare betalar sin egen lunch.

Välkomna!
Anmälan senast den 1 juni till Eva Wuopio, Länsstyrelsen i Norrbotten. eva.wuopio@lansstyrelsen.se, tel. 0920-963 76

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *