Sandström söker miljökonsult till kontoret i Göteborg

posted in: jobbarkiv

Vi söker en miljökonsult till vårt kontor i Göteborg

Vi är ett härligt gäng med 17 medarbetare i Göteborg som söker en driven och engagerad person att vara med och forma företagets framtid mot nya mål.

Du kommer att arbeta med projekt inom förorenad mark. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta miljötekniska markundersökningar, åtgärdsutredningar och kontroll av efterbehandlingar. Arbetet innebär att du ansvarar för alla delar av projektet, från projektering, framtagning av historik, fältarbete till riskbedömning och slututredning. Om projekten leder till åtgärd är du med i upphandlingen av marksaneringar och anläggningsarbeten.

Läs hela annonsen här!

2011-06-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *