Ramböll söker Medarbetare till sin Miljöenhet

posted in: jobbarkiv

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. Vi är inne i en expansiv period och söker därför fler medarbetare till vår Miljöenhet i Göteborg.

Placeringsort är i första hand Göteborg men även Halmstad kan vara aktuellt beroende på dina kvalifikationer och egna kundkontakter.

Vi söker dig med några års erfarenhet inom miljöområdet t ex av miljökonsekvensbeskrivningar eller undersökning av förorenade områden med inriktning på byggnader. Du ska ha relevant utbildning inom miljöområdet,
t ex som civilingenjör, geovetare eller biolog. Dina personliga egenskaper är minst lika viktiga och du är bra på att kommunicera och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du målinriktad, positiv och kan driva och avsluta projekt. Det är viktigt att du kan samarbeta och är lyhörd både mot kollegor och kunder.

Se hela annonsen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *