DEC söker Arbetschef miljösanering

posted in: jobbarkiv

DEME Environmental Contractors (DEC) är ett dotterbolag i DEME gruppen. DEME står för ”Dredging, Environmental and Marine Engineering” och är en belgisk holdinggrupp med huvudkontor i Antwerpen. DEME:s årsomsättning uppgick till 1,8 Miljarder Euro under 2010.

Som arbetschef har du huvudansvar för samordning och genomförande av miljösaneringsprojekt inom Sverige. Du har huvudansvar för de finansiella, kontraktuella och operationella aspekter av dessa projekt. Du leder byggmöten med beställaren och utför projekten enligt kraven beskrivet i upphandlingsdokumenten och kontrakten. Du har huvudansvar för miljö, arbetsmiljö och kvalitet i projekten.

Läs hela annonsen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *