DEC söker Platschef miljösanering

posted in: jobbarkiv

DEME Environmental Contractors (DEC) är ett dotterbolag i DEME gruppen. DEME står för ”Dredging, Environmental and Marine Engineering” och är en belgisk holdinggrupp med huvudkontor i Antwerpen. DEME:s årsomsättning uppgick till 1,8 Miljarder Euro under 2010.

Som platschef har du ansvaret för samordning och genomförande av miljösaneringsprojekt inom Sverige. Det innebär bland annat att du arbetar med förberedelser av projekten, kontakter med beställare och koordinering av underentreprenörer. Du kommer att leda det dagliga arbetet på plats i projekten och du fungerar som ledare för en grupp bestående dels av egna tekniker och dels av underentreprenörer.

Läs hela annonsen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *