Arbetsledare inom marksanering sökes till Region Nord med utgångsort Örnsköldsvik

posted in: jobbarkiv

RGS 90 är ett miljöteknikföretag som främst arbetar med förorenad jord och grundvatten, återvinning av bygg- och rivningsavfall samt biobränslen. Tjänsten är en tillsvidaretjänst (med 6 mån provanställning) på heltid och önskemålet är att du har möjlighet att börja omgående. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att arbetsleda  saneringsentreprenader ute i fält, vilket främst innebär planering, samordning, ledning av  arbetet samt miljöprovtagning. Vi söker främst dig som har en erfarenhet inom  entreprenadbranschen. Kanske har du jobbat som maskinist, anläggare, drivmedelstekniker eller motsvarande och känner att du vill utvecklas genom att arbeta med arbetsledning av miljöentreprenader.

Läs hela annonsen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *