Sandström expanderar även i Göteborg och söker 2st Miljökonsulter

posted in: jobbarkiv

Sandström är ett rikstäckande företag som undersöker och utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom bygg- och miljöteknik. Såväl små som stora företag kommer till oss när de behöver hjälp i olika miljöfrågor.

Sandström är nu inne i en expansiv fas och söker därför nu 2st motiverade miljökonsulter med några år i branschen och som vill vara med på vår spännande resa mot nya mål. På kontoret i Göteborg är vi ett härligt gäng med 17 medarbetare med lång erfarenhet inom förorenad mark.

Beskrivning
Du kommer att arbeta med projekt inom förorenad mark. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta miljötekniska markundersökningar, åtgärdsutredningar och kontroll av efterbehandlingar. Arbetet innebär att du ansvarar för alla delar av projektet – från projektering, framtagning av historik och fältarbete till riskbedömning och slututredning. Om projektet leder till åtgärd är du med i upphandlingen av marksaneringar och anläggningsarbeten. Till din hjälp har vi ett garage fullt med spännande teknisk utrustning och i våra datorer har vi moderna, avancerade program för att bearbeta resultaten.

Läs hela annonsen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *