Sandström expanderar och söker 2 st Miljökonsulter i Stockholm

posted in: jobbarkiv


Sandström är nu inne i en expansiv fas. Vi har precis öppnat ett nytt kontor i Stockholm och för att möta efterfrågan från våra kunder söker vi nu 2 st motiverade miljökonsulter. På det nya Stockholmskontoret får du en unik möjlighet att i ett tidigt skede positionera dig i företaget och samtidigt bidra till vår framgång i Stockholm.

Beskrivning
Du kommer att arbeta med projekt inom förorenad mark. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta miljötekniska markundersökningar, åtgärdsutredningar och kontroll av efterbehandlingar. Arbetet innebär att du ansvarar för alla delar av projektet – från projektering, framtagning av historik och fältarbete till riskbedömning och slututredning. Om projektet leder till åtgärd är du med i upphandlingen av marksaneringar och anläggningsarbeten. Till din hjälp har vi ett garage fullt med spännande teknisk utrustning och i våra datorer har vi moderna, avancerade program för att bearbeta resultaten.

Läs hela annonsen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *