Inbjudan till årsmöte region öst samt föredrag om Industrihistoria av Ida Westin och Lena Knutsson Udd

posted in: Events, Region Öst

Välkommen på årsmöte och föredrag/bildvisning om Industrihistoria . Vi startar med årsmöte (det brukar ta ca en halvtimma).  Sen kommer två entusiastiska industriantikvarier, Ida Westin och Lena Knutsson Udd att fortsätta med ett föredrag och bildvisning om industrihistoria.  De har med sina kunskaper om teknik/industrihistoria och käll/arkivforskning utfört ett antal industrihistoriska utredningar på förorenade områden. Lena är också konstnär med särskilt intresse för 1900-talets kultur- och industriarv. Båda ingår i det tvärvetenskapliga näteverket Industriarvsgruppen. www.industriarvsgruppen.se.

Plats: Vectura, Repslagaregatan 4, plan 3 i Linköping.

Årsmötesinbjudan 2012-01-26
Verksamhetsberättelse 2011. doc
  
Verksamhetsplan 2012
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *