Miljøutfordringer – forurenset grunn og sedimenter,13 mars – Oslo

posted in: Kurser och konferenser

Kjære medlemmer og andre interesserte!

Vi har den glede å invitere dere til temamøte tirsdag 13. mars hos Klif i Oslo! Tema denne gang er Miljøutfordringer – forurenset grunn og sedimenter.

 Klif stiller med hele 4 foredragsholdere. Vi får høre siste nytt om forurenset grunn og sediment der det settes ekstra fokus på sedimenthåndteringsveilederen. Juridisk seksjon hos Klif har i tillegg et eget foredrag om hvem som har ansvaret for forurensningen. Ellers spenner foredragene fra deponering i sjø til overvåking i sjø, til havbruk og til miljøutfordringer i gruveindustrien. Til slutt blir det en reiseberetning fra en vinner av Miljøringenprisen som valgte å bruke prisen på en reise til ”Det sorte triangel”. Alt dette!

Vi lover dere en interessant dag – og ikke minst en hyggelige atmosfære sammen med mennesker som jobber innen samme fagfelt som dere selv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *