Projektledare inom miljöledning sökes för spännande uppdrag i Göteborg!

posted in: jobbarkiv

Till vår verksamhet i Göteborg söker vi fler miljö-projektledare inom bygg- och fastighet. Vi söker både Dig med branscherfarenhet och Dig som är i starten av din karriär. Vi arbetar idag främst inom områdena miljöstyrning i bygg- och anläggningsprojekt, miljömanagement i fastighetsbolag, arbetsmiljö, fukt- och inomhusmiljöfrågor, radonåtgärder, inventering/rivning/saneringsledning.

På Hifab har Du en nyckelroll med ansvar från första kundkontakt till utfört uppdrag och nöjd kund. Hos oss har Du hela tiden möjlighet att lära dig mer och utvecklas som projektledare i ett positivt arbetsklimat!

Du får möjligheten att arbeta med många olika projekt som kan innehålla allt från fältarbete till mycket komplexa miljöutredningar och projektledningsuppdrag. Du tar ansvar, du syns och hörs, du sätter avtryck. Din kompetens har alla chanser att bli ännu bredare genom vår Projektledarskola och genom att kunskaper aktivt sprids över våra affärsområden.

Läs hela annonsen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *