SAKAB söker Nyckelperson Miljökonsult/Säljare i Kiruna

posted in: jobbarkiv

 SAKAB är Sveriges ledande miljöföretag inom giftfri återvinning av avfall. Vi erbjuder industri och samhälle kompletta lösningar för att ta hand om farligt avfall och förorenade markområden. SAKAB med huvudkontor i Norrtorp, Kumla kommun, omsatte 2011 453 miljoner kronor och företaget har 150 anställda. SAKAB ingår i E.ON-koncernen. Du hittar mer information på www.sakab.se.

Affärsområdet Industri/Förorenad mark växer och vi söker nu dig som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt företag inom miljö- och avfallsbranschen. SAKAB arbetar med efterbehandling av förorenade områden och erbjuder tjänster rörande såväl markundersökningar och myndighetskontakt som genomförande av efterbehandlingsåtgärder och avfallsbehandling.

 Som Miljökonsult/Säljare arbetar du i en kundorienterad funktion som har en aktiv nära kontakt med kunderna, vilket skapar förutsättningar att fånga affärsmöjligheter. Rollen innebär att du blir en viktig del i utvecklingen av marknaden och försäljningen i regionen och att självständigt tillvarata SAKABs intressen speciellt inom förorenade markområden. Tjänsten är placerad i Kiruna.

Sista ansökningsdag 31 mars!

Läs mer och ansök här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *