Uppdragsansvarig Miljökonsult inom Förorenad Mark till Karlstad

posted in: jobbarkiv

 Sweco i Karlstad söker en medarbetare till teknikområdet Förorenad Mark

 Du kommer få rollen som uppdragsansvarig miljökonsult och arbeta i en grupp med fem andra duktiga medarbetare. Arbetet sker i nära samarbete med övriga inom gruppen men du ansvarar också själv för att planera, genomföra och följa upp uppdragen. Du har tidigare erfarenhet att ta hem och självständigt genomföra uppdrag inom förorenad mark och grundvatten. Du lockas och drivs av att utveckla verksamhetsområdet miljöteknik och har flexibelt och lyhört sätt. I dina arbetsuppgifter ingår även att medverka i marknadsföringsarbetet.

Du skall ha lägst universitetsutbildning inom något av följande områden; samhällsbyggnad, geologi, kemi, hydrologi, markvetenskap eller motsvarande. Ett krav är minst 5 års erfarenhet inom teknikområdet samt erfarenhet av arbete med förorenad mark och markprovtagningar.

Meriterande för tjänsten är erfarenhet från något av följande områden; platsspecifik riskbedömning, statistisk bearbetning av provdata, åtgärdsutredningar samt projektledning av åtgärder.

Läs hela annonsen här!

Välkommen med Din ansökan !

 Sista ansökningsdag 2012-03-30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *