URS söker Projektansvarig, rivning och avveckling, Stockholm

posted in: jobbarkiv


URS är en ledande global leverantör av miljö- och teknikkonsulttjänster med över 47.000 anställda i mer än 40 länder och huvudkontor i USA. I Norden är vi drygt 40 anställda som arbetar med projekt framförallt i Danmark, Norge, Sverige och Finland. Till vårt nordiska huvudkontor i Solna söker vi nu ett antal nya medarbetare som vill hjälpa oss att utveckla vår verksamhet.

Projektansvarig, rivning och avveckling, Stockholm

URS Nordic expanderar inom området rivning och avveckling och Isaksson Rekrytering söker därför på uppdrag av vår kund en projektansvarig, som i första hand kommer att ansvara för att upphandla och leda rivning av drivmedelsanläggningar.  Du kommer att bli direkt anställd av vår uppdragsgivare med kontor i Stockholm Solna, alternativt att du finns i Malmö eller Oslo.

Arbetsbeskrivning

Utmaningen som projektansvarig ligger i att optimera utförande och kostnader för en större portfölj av drivmedelsanläggningar. Du kommer att samordna kontakter mellan kund, entreprenörer, myndigheter och andra intressenter. I rollen ingår också ansvar för kvalitetskontroll, uppföljning av ekonomi och tidsplaner, samt arbetsmiljösamordning. Resor, både i Sverige och utomlands, ingår i jobbet.

 Din profil

För att lyckas i rollen som projektansvarig ser vi att du är civilingenjör eller liknande och har arbetat minst fem år som projektledare, med erfarenhet av rivnings- och avvecklingsprojekt. Har du dokumenterad arbetsmiljöutbildning och upphandlingserfarenhet är det meriterande. Som person är du affärsmässig och relationsskapande. För att passa in hos URS är det vidare viktigt att vara en initiativrik och kommunikativ lagspelare. Vi är en ung organisation som vuxit i snabb takt, vilket både är roligt och utmanande. Arbetstempot i projekten är ofta högt, varför flexibilitet och en god förmåga att prioritera är utmärkande egenskaper hos dig.

URS är mycket glada över att ha medarbetare och kunder med många olika nationaliteter. Detta ställer emellertid krav på god engelska i tal och skrift hos alla anställda. I rollen som projektansvarig behöver du också ha utmärkt svenska eller norska i tal och skrift, goda datorkunskaper samt B-körkort.

 Ansökan

Om du är intresserad av att arbeta i en dynamisk miljö med högt i tak och stora möjligheter till internationellt utbyte, vill vi gärna komma i kontakt med dig. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emelie Hägglund, 0721-645426.

Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.  Välkommen med din ansökan!

Ansök via denna länk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *