Faveo söker Utredare/projektledare/projektör inom deponiteknik och förorenade områden

posted in: jobbarkiv


Faveo söker en utredare/projektledare/projektör inom miljöteknikområdet med minst 3 års erfarenhet. Vi tror att du är en öppen och prestigelös person med erfarenhet av utredning/projektledning/projektering inom miljöteknik.

Inom våra teknikområden är det främst inom deponiteknik och förorenade områden som efterfrågan ökar, men vi ser även möjligheter inom övriga miljöteknikområden. Arbetet består i att på beställarens uppdrag ansvara för att genomföra utredningar, ta fram projekteringsunderlag, genomföra upphandling, byggleda eller delta som beställarens representant i genomförandeskedet. Goda kunskaper inom CAD är meriterande.

Läs mer här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *