WSP Mark och Vatten söker fälthandläggare inom förorenade områden till Stockholm

posted in: jobbarkiv

Denna annons vänder sig till dig som har intresse för och erfarenhet av fältundersökningar och förorenade områden.

WSP Mark och Vatten arbetar bl.a. med utredningar av jord, sediment, slam, avfall, luft, byggnadsmaterial, grundvatten, ytvatten och dagvatten vid förorenade områden och som fälthandläggare kommer du främst att arbeta i miljötekniska undersökningar och ansvara för provtagning, fältanalyser, utrustning m.m. samt att arbetet utförs med rätt kvalitet. Arbete på WSP leder till stimulerande möjligheter att vara en aktiv del av ett ledande globalt företag med stark förankring på den svenska marknaden.

Läs mer här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *