COWI söker Specialist förorenade områden och hydrogeologi till Malmö

posted in: jobbarkiv

På avdelningen Infrastruktur arbetar vi med ett brett spektra av uppdrag från tekniska utredningar, förfrågningsunderlag och bygghandlingar till förstudier, miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar. Vår avdelning i Malmö/Helsingborg innehåller tre grupper med fokus på Miljö, Broteknik, Samhällsbyggnadsteknik.

Gruppen miljöplanering består av tio medarbetare placerade i Malmö och Helsingborg. Vi arbetar brett inom miljöområdet med uppdrag mot såväl statliga, privata som kommunala beställare. Våra uppdrag avser bland annat tillståndshantering enligt miljöbalken för miljöfarlig verksamhet, lokaliseringsutredningar och tillståndshantering för kraftledningar och annan infrastruktur, utredningar, provtagning och miljökontroll inom förorenade områden, miljörelaterade tjänster mot byggbranschen med exv BREEM-certifiering, produktval och miljökontroll samt miljöledning i industriella och infrastrukturella projekt.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att uppdragsleda och vidareutveckla gruppen inom förorenade områden samt grundvattenrelaterade tillståndsärende.
Vi ser gärna att du har förvärvade huvud- och förstudiekunskaper inom miljödomstolsärenden som kan bidra till en intressant uppdragsflora för gruppen.

Din Profil:

  • Du har en Ingenjörsutbildning eller universitetsutbildning med inriktning mot hydrogeologi eller motsvarande
  • Du har lätt för att samarbeta med andra
  • Du har en strukturerad och noggrann läggning
  • Du är affärsorienterad, du har ett kreativt förhållningssätt och du är driftig
  • Du trivs med att leda och motivera andra att nå sina mål och du behåller ett realistiskt perspektiv

Läs hela annonsen och ansök här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *