Hifab söker regionchef till Region Miljö

posted in: jobbarkiv

Att flytta gränser är att växa
Hur långt vill du nå?

Din blivande arbetsgivare,

Hifab är ett av Sveriges ledande projektledningsföretag. Företaget grundades 1947 och är rikstäckande med 17 kontor. Verksamheterna bedrivs inom bygg, installation, miljö, anläggning och fastighetsutveckling. Internationellt leder vi projekt i ett 20-tal länder. Hifab har ca 340 medarbetare och omsatte 388 mkr år 2011. Huvudkontoret ligger i Stockholm. 

Dina kommande möjligheter,

I vår strävan att hela tiden växa kommer vi successivt att bygga utifrån regioner för att få bästa möjliga tillväxt i hela landet. Vi söker därför en Regionchef till region Miljö i Stockholm. Regionen omfattar idag två avdelningar inom Miljöteknik och Byggmiljö.

Vi är ett företag som är i fortsatt utveckling och ska höja oss till nästa nivå, både vad avser storlek och effektivitet. Utöver geografiskt ansvarsområde så ingår det i rollen att svara för verksamhetsutveckling inom flera områden. Mer om detta får du veta vid ett personligt besök

Som Regionchef ansvarar du för att regionens totala organisation är anpassad till affärsområdets verksamhet. Du brinner för tillväxtfrågor och att bygga organisationer.

 Läs hela annonsen här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *