Sandström söker Miljökonsult Förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Sandström söker en engagerad miljökonsult som vill utvecklas med våra medarbetare i Solna och inom förorenade områden. Vi expanderar kraftigt och för att kunna möta våra kunder behöver vi dig. Är du en problemlösare och stimuleras av utmanande och varierande arbetsuppgifter skall du fortsätta läsa.

SANDSTRÖM är ett rikstäckande företag som undersöker och utreder föroreningar i mark, vatten, sediment och byggnader. Vi tar dina byggprojekt hela vägen och genom byggprocessens alla skeden. Våra samlade resurser av kunskap och erfarenhet har gjort oss till en väletablerad samarbetspartner inom bygg- och miljöteknik. Våra kunder finns främst inom bygg- och fastighetsbranschen, oljeindustrin samt även inom kommuner och länsstyrelser.

Vårt företag växer och för att kunna möta efterfrågan från våra kunder behöver vi nu förstärkning inom Förorenade områden till vårt kontor i Stockholm.

Beskrivning
Du kommer att arbeta med projekt inom förorenad mark. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att innefatta miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och kontroll av efterbehandlingar. Arbetet innebär att du ansvarar för alla delar av projektet – från projektering, framtagning av historik och fältarbete till riskbedömning och slututredning i nära samarbete med uppdragsledare, fältingenjörer och handläggare. Om projektet leder till åtgärd är du med i upphandlingen av marksaneringar och anläggningsarbeten. Till din hjälp har vi fullt med egen spännande teknisk utrustning.

Läs mer här!

Sista ansökningsdag 2012-10-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *