WSP Environmental söker en miljökonsult inom mark och vatten-området till Karlskrona

posted in: jobbarkiv


WSP Environmental söker en uppdragsledare och handläggare inom mark och vatten, särskilt förorenade områden, för placering i Karlskrona.

WSP Environmental, avdelning Mark och Vatten Syd, växer och behöver förstärka med en kvalificerad miljökonsult till vårt kontor i Karlskrona. Inom Mark och Vatten i Sverige är vi ca 100 medarbetare och våra huvudsakliga verksamhetsområden är yt- och grundvatten, förorenade områden, MKB och tillstånd, bergmaterial/täktplanering, Miljö due diligence, geoenergi, geofysik och avfalls-/deponiteknik. Mark och Vatten-enheter inom WSP finns idag på ca 16 kontor runt om i landet och vi har medarbetare med många olika kompetenser såsom hydrogeologer, miljötekniker, miljövetare, ekosystemtekniker, kemitekniker, biologer, fälttekniker, landskapsarkitekter m.m. Vi har en mycket diversifierad och bred kundbas

Vi söker dig som är naturvetare eller civilingenjör och har minst 5 års arbetslivserfarenhet av arbete med mark- och vattenfrågor. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna engelska. Stort engagemang, affärsmässighet, hög kompetens, öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt.

Länk: https://www.wspgroup.com/sv/WSP-Sverige/Karriar1/Karriar2/x/

Sista ansökningsdag: 30 oktober 2012

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *