Golder Construction söker Fält- och saneringstekniker

posted in: jobbarkiv

golder

Golder Construction Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Golder Associates AB och bildades 2008 för att kunna erbjuda helhetslösningar till Golders kunder, främst inom efterbehandling av förorenade områden. Detta har visat sig vara ett vinnande koncept, speciellt på fastigheter med komplex föroreningsproblematik och svåra markförhållanden. Vårt koncept med helhetslösningar omfattar hela kedjan av tjänster från utredningar till projektering, kontakter med myndigheter, upphandling och entreprenadgenomförande. I genomförandeskedet kan vårt uppdrag omfatta entreprenadutförande i egen regi eller byggledning och miljökontroll.

Vi är nu inne i en expansiv fas och behöver därför förstärka vårt team med en fälttekniker. Våra uppdrag är över hela Sverige och tjänsten kan vara placerad på något av våra kontor i Stockholm eller Göteborg.

Fält- och saneringstekniker Vill du arbeta med provtagning och sanering och ofta vara ute i fält?

Vi söker nu en fälttekniker till våra saneringsprojekt och erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete i en inspirerande och kreativ miljö. Vi söker dig med ett praktiskt handlag, gärna med kunskap om saneringsmetodik, provtagning av föroreningar och arbete i entreprenader.  Vi tror att du är en person som klarar att hålla många bollar i luften och som vill arbeta i ett expansivt bolag med högt tempo. Hos oss kommer du att arbeta i ett team med tekniska specialister inom ett flertal olika ämnesområden och vara med att driva utvecklingen av hållbara åtgärdslösningar på den svenska marknaden.

Läs mer om tjänsten här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *